Dekaler på bilar

Bilar

Dekaler på bilar

Posted Onjuni 27, 2017 0

Dekaler, det vill säga klistermärken tänkta att fästas på bilar, är ett enkelt sätt att dekorera sin bil och göra den mer personlig. Det finns mängder av olika typer av dekaler att välja mellan, allt från humoristiska till rent dekorativa, liksom officiella dekaler från olika biltillverkare.

En annan vanlig anledning till att man har dekaler på bilar, förutom att dekorera bilen, är av marknadsföringsskäl, till exempel att man vill göra reklam för sitt eget företag om man har en firmabil som man kör runt med. Dekaler är dock bara ett exempel på den mängd olika profilprodukter man som företagare kan använda för att marknadsföra sig. Hos Medtryck kan man få ett exempel på det stora utbud av produkter som kan tryckas med företagets logga och namn, och där finns allt från pennor och vattenflaskor till kläder och väskor. På det sättet kan man matcha sin outfit till dekalerna på bilen när man är ute och kör.

I Danmark får man dock tänka sig för innan man sätter upp dekaler på bilen, eftersom det där är olagligt att sätta upp dekaler i bakrutan. Denna lag har gällt ända sedan april 2007. Anledningen är trafiksäkerheten, eftersom dekaler i bakrutan kan skymma sikten bakåt. Att bryta mot denna lag kan leda till böter, varför man får se till att placera sina dekaler mer strategiskt i Danmark.

sungit-lite