Topp 7 viktiga tillbehör till din bil

Bilar

Topp 7 viktiga tillbehör till din bil

Oavsett vilken bilmodell du har kommer du ha massor av tillbehör för bilen att välja mellan som uppgraderar ditt fordon. Det finns flera starkt rekommenderade tillbehör som gör dina bilfärder både smidigare och säkrare. Chansen är stor att vissa av dessa tillbehör inte finns i din bil om den är begagnad eller tillhör en annorlunda modell. Du kan se närmare på utbudet av tillbehör och utrustning till din bil hos Work System som har det mesta, från alkolås och brandsläckare till kupéfläkt. Faktum är att vissa tillbehör är så pass viktiga att de kan betraktas som ett måste för varje klok bilägare.

Oavsett om du äger en klassisk bil eller köper en ny så kommer följande tillbehör utrusta dig för alla tänkbara situationer:

  • Domkraft.
  • Nödhammare.
  • Powerbank.
  • Startkablar.
  • Telefonmontering.
  • Verktygssats.
  • USB-laddare.

Fortsätt läsa för att se närmare om varför du behöver dessa essentiella tillbehör till din bil!

Topp 7 tillbehör

1. Domkraft. Det är aldrig kul med ett platt däck och ännu tristare om du saknar en domkraft för däckbyte. Utrusta din bil med en hydraulisk domkraft som är lätt och kompakt att ha i din bil.

2. Nödhammare. Förberedelse är nyckeln till det mesta, även för de värsta situationerna. En liten nödhammare ger en känsla av säkerhet och kan vara enormt hjälpsam i nödsituationer.

Den krossar snabbt rutorna och eftersom dörrar och fönster i regel fastnar under trafikolyckor hjälper den dig att komma ut. Dessutom har en nödhammare vassa blad som gör att du kan skära loss bilbältet om det fastnar.

3. Powerbank. En bärbar powerbank kan vara din bästa vän i nödsituationer, inte minst för att kunna ladda din telefon så du kan kalla på hjälp. Vissa är även integrerade med ficklampor.

4. Startkablar. Detta tillbehör är onekligen ett grundläggande tillbehör för alla bilägare. Startkablar är speciellt användbart under vintern när det är kallt ute eftersom kylan gör att bilbatteriet tar slut snabbare.

5.Telefonmontering. En telefonmontering är viktig eftersom du behöver ett fäste för telefonen när du kör och navigerar med hjälp av din navigationsapplikation.

6. Verktygssats. En verktygssats kan komma till användning i en mängd situationer. Professionella hantverkare och snickare med sin breda arsenal av verktyg känner väl till vikten av bra verktyg. För mångsysslaren eller hantverkaren kommer därför en verktygstavla från Work System till god användning. Om du exempelvis råkar ut för en punktering behöver du förutom en domkraft också vissa verktyg. I annat fall blir din domkraft värdelös om du inte har de specifika verktyg som krävs för att fixa bilen. Med en verktygssats är du utrustad för alla tänkbara små bilreparationer.

7. USB-laddare. Nästan alla nya bilar har USB-laddare inbyggda. Ibland behöver du dock mer om du bär på många enheter som måste laddas. Denna enhet är ekonomisk och inte minst praktisk om det är fler än en person i bilen som bär på enheter.

sungit-lite